Bear Chair Original

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Bear Chair BC201

Bear Chair staat bekend om zijn ultieme zitcomfort. Dit komt door het speciale hout en de speciale manier waarop deze Bear Chair is gemaakt. In Nederland is de Bear Chair te verkrijgen sinds 1991. Vanaf deze tijd is de populaire Bear Chair collectie ook niet meer weg te denken. De oprichter van The Bear Chair Company is nog steeds actief als directeur. Sinds 1987 worden deze comfortabele tuinmeubelen al gemaakt. The Bear ChairCompany is de bekendste fabriek met een zeer grote collectie van dit typen tuinstoelen. De Bear Chair stoelen zijn afkomstig uit Canada. De Bear Chair is ook te verkrijgen bij OnlinePakhuis en dat is zeker bijzonder.

Wat maakt de Bear Chair nou zo bijzonder?

De Bear Chair original wordt gemaakt van Canadees Cederhout, ook wel bekend als Western Red Ceder. De houtsoort is speciaal omdat het van nature een weersbestendige houtsoort is. Wat nog meer bijzonder is is dat cederhout erg licht is van gewicht. U kunt uw Bear Chair dus zonder moeite optillen.

Bear Chair

Door zijn speciale vorm kunt u heerlijk comfortabel in de Bear Chair zitten. Hij is gemaakt van zeer goed kwaliteit hout, alleen het beste cederhout is goed genoeg voor de Bear Chair. Met de verschillende modellen kunt u hem helemaal aanpassen aan uw tuin. Er is bijvoorbeeld de Bear Chair Original. Dit is een eenpersoons tuinstoel die u overal mee kunt combineren. Naast de populaire Bair Chair Original is er ook de Bear Chair Tete a Tete en de Bear Chair Love Seat. Deze tuinmeuebelen zijn bedoeld voor twee personen. Met of zonder tafeltje er tussen. Uiteindelijk als u uw keuze heeft kunnen maken uit de vele mogelijkheden, is er ook nog de Bear Chair voetenbank. Dit is een leuke uitbreiding op al uw tuinmeubelen en heerlijk om uw ontspanning optimaal te maken. U kunt lekker ontspannen genieten van de heerlijke buitenlucht.

Uitstekende kwaliteit

Er zijn bij OnlinePakhuis verschillende modellen uit de Bear Chair collectie te verkrijgen. Een leuk en mooi design tuinstoelen. U hoeft nooit meer op onhandige plastic stoelen te zitten. Kunststof stoelen zijn vaak niet stevig en hebben dus ook geen lange levensduur. Met de uitstekende kwaliteit van de Bear Chair ben u van dit probleem af. Door de weersbestendige houtsoort bent u voorzien van gemakkelijk te onderhouden tuinmeubelen. U heeft echte designer stoelen en u kunt zeker een goede indruk maken met de Bear Chair.

Bear Chair monteren

De Bear Chair is een grote ruime tuinstoel. Deze past hierdoor niet altijd door de deur. U kunt dus kiezen of u de Bear Chair zelf wilt monteren of half gemonteerd of geheel gemonteerd geleverd wilt hebben. U kunt de Bear Chair zelf monteren met de handige kit die u erbij kunt bestellen. Er wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd om uw Bear Chair te monteren. 

De Bear Chair is zeker een goede keuze van goede kwaliteit. Voor een mooie tuin met unieke tuinmeubelen, neem een kijkje bij de Bear Chair!

Bear_Chair_Tete_a_Tete

OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.