Hoe werkt Lampe Berger?

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Lampe Berger gebruiksaanwijziging

Lampe Berger, meer dan 100 jaar geschiedenis

Lampe Berger is tegenwoordig erg populair geworden, maar daar is een gele geschiedenis aan vooraf gegaan. Om het belangrijkste probleem van zijn tijd aan  te pakken – de steriliteit in ziekenhuizen – vond Maurice Berger in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan. Die revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimten zuiverde, gaf hem het lumineuze idee om er parfum aan toe te voegen. Het werd al gauw in privéwoningen gebruikt, waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond. Dit systeem bleef evolueren en werd voortdurend verbeterd, waardoor het relevant bleef in het leven van de 21e eeuw.

Een Unieke technologie

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnen lucht zoals geen enkel ander systeem. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren. De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.

Het klaarmaken van uw Lampe Berger

Stap 1 

Plaats uw Lampe Berger brander (D) op een stabiele ondergrond uit de buurt van warmtebronnen.  
Verwijder de houder (A) en de doofdop (B)

Lampe Berger

Stap 2 

Vul uw Lampe Berger met behulp van de plastic trechter (G) met een van de Lampe Berger olie. Droog de Lampe Berger goed af om alle parfum te verwijderen van de buitenkant van de lamp.

Lampe Berger

Stap 3

Steek het lontje (F) van de Lampe Berger brander (E) AIR PUR SYSTEM 3C® in uw Lampe Berger. Controleer of de brander (E) op de juiste wijze op de onderkant is geplaatst (C). Indien u het lontje (F) voor de eerste keer gebruikt, moet u het eerst ten minste 20 minuten laten weken nadat u de doofdop (B) hebt teruggeplaatst.

Lampe Berger

Stap 4

Steek de Lampe Berger brander (E) aan met een aansteker of een lucifer. Laat de vlam 2 minuten branden, niet langer. Laat de lamp gedurende deze 2 minuten nooit onbewaakt branden.

Lampe Berger

Stap 5

Blaas de Lampe Berger vlam uit

Lampe Berger

Stap 6

Uw Lampe Berger is nu in werking. Raak de Lampe Berger brander (E) nooit aan tijdens het gebruik. Plaats de houder (A) op de brander (E). Voor een ruimte van 20 m³ (8 m²) is 20 minuten gebruik voldoende.

Lampe Berger

Stap 7

Om uw Lampe Berger te doven, verwijdert u de houder (A), waarbij u deze bij de onderkant vasthoudt. Wees voorzichtig omdat de frame heet kan zijn. Plaats de doofdop (B) op de brander (E). Plaats vervolgens de houder (A) op de lamp. Bewaar de lamp op een veilige plaats uit de buurt van warmtebronnen en zorg ervoor dat de doofdop (B) er weer goed op zit.

Lampe Berger

Er zijn veel verschillende soorten Lampe Berger Olie te bestellen om uw woning te voorzien van een heerlijke geur. Enkele populaire Lampe Berger vloeistoffen zijn de Lampe Berger Neutre Essentiel, Lampe Berger Ocean Breeze.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.