Lampe Berger Gebruiksaanwijzing

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Lampe Berger gebruiksaanwijziging

Om het meeste uit uw Lampe Berger Brander te kunnen halen, is het noodzaak goed gebruik te maken van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing. De stappen die staan in de Lampe Berger gebruiksaanwijzing zorgen ervoor dat u de brander optimaal gebruikt om tot de beste resultaten te komen. Bij elke Lampe Berger brander wordt standaard een duidelijke gebruiksaanwijzing toegevoegd, maar het is natuurlijk mogelijk dat u de Lampe Berger gebruiksaanwijzing kwijt bent geraakt of dat u een tweedehandse Lampe Berger brander heeft aangeschaft zonder dat de gebruiksaanwijzing daarbij toegevoegd zat. Dit artikel geeft hulp!

Lampe Berger Geuren

De Lampe Berger brander wordt standaard voorzien van een uitgebreide en overzichtelijke gebruiksaanwijzing. De Lampe Berger gebruiksaanwijzing van de Lampe Berger brander moet goed worden nageleefd om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de heerlijke geuren die door de brander worden verspreidt. Om tot de beste resultaten te kunnen komen dient de Lampe Berger brander als volgt worden gebruikt:

Stap 1 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Plaats uw Lampe Berger brander (D) op een stabiele ondergrond uit de buurt van warmtebronnen.  
Verwijder de houder (A) en de doofdop (B)

Lampe Berger

Stap 2 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Vul uw Lampe Berger met behulp van de plastic trechter (G) met een van de Lampe Berger olie. Droog de Lampe Berger goed af om alle parfum te verwijderen van de buitenkant van de lamp. Zo voorkomt u ook dat er brandbare vloeistof op uw tafel of andere ondergronden terecht komen.

Lampe Berger

Stap 3 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Steek het lontje (F) van de brander (E) AIR PUR SYSTEM 3C® in uw Lampe Berger brander. Controleer of de brander (E) op de juiste wijze op de onderkant is geplaatst (C). Indien u het lontje (F) voor de eerste keer gebruikt, moet u het eerst ten minste 20 minuten laten weken nadat u de doofdop (B) hebt teruggeplaatst.

Lampe Berger

Stap 4 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Steek de brander (E) aan met een aansteker of een lucifer. Laat de vlam 2 minuten branden, niet langer. Laat de lamp gedurende deze 2 minuten nooit onbewaakt branden.

Lampe Berger

Stap 5  van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Blaas de vlam uit

Lampe Berger

Stap 6 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Uw Lampe Berger is nu in werking. Raak de brander (E) nooit aan tijdens het gebruik. Plaats de houder (A) op de brander (E). Voor een ruimte van 20 m³ (8 m²) is 20 minuten gebruik voldoende.

Lampe Berger

Stap 7 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing 

Om uw Lampe Berger te doven, verwijdert u de houder (A), waarbij u deze bij de onderkant vasthoudt. Wees voorzichtig omdat de frame heet kan zijn. Plaats de doofdop (B) op de brander (E). Plaats vervolgens de houder (A) op de lamp. Bewaar de lamp op een veilige plaats uit de buurt van warmtebronnen en zorg ervoor dat de doofdop (B) er weer goed op zit.

Lampe Berger

Verkeerd gebruik van de Lampe Berger brander

Bij verkeerd gebruik van uw Lampe Berger brander en het niet juist opvolgen van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing kan een aantal gevolgen hebben. Een aantal voorbeelden zijn hieronder beschreven.

Vervliegen van de vloeistof

Als u de Lampe Berger gebruiksaanwijzing niet juist opvolgt en bijvoorbeeld de doofdop vergeet terug te plaatsen na het gebruik van uw Lampe Berger brander, vervliegt de vloeistof. De vloeistof die gebruikt wordt door de Lampe berger branders bestaat namelijk voornamelijk uit alcohol. Volg dus ook bij dagelijks gebruik de lampe berger gebruiksaanwijzing!

Niet goed in laten trekken van de lont

Bij het eerste gebruik van uw Lampe Berger brander moet u er rekening mee houden dat u de lont eerst goed laten doordringen met de vloeistof. Doet u dit niet dan zal de werking van de brander een stuk minder zijn. Volg dus altijd op de juiste wijze de Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

Niet juist vullen van de brander

Stap 2 van de Lampe Berger gebruiksaanwijzing gaat over het vullen van de lampe berger brander. Gebruik tijdens het vullen van de brander altijd de plastic schenk tuit die mee wordt geleverd bij de brander om te voorkomen dat de vloeistof langs de lamp vloeit. Dit kan ook onopgemerkt gebeuren en ervoor zorgen dat u zich brandt tijdens het aansteken van de lamp. Maar ook de ondergrond waar de lamp op staat kan beschadigd worden door de sterke vloeistof, iets wat niet wordt genoemd in de Lampe Berger Gebruiksaanwijzing.

De brander te lang laten branden

In de Lampe Berger gebruiksaanwijzing staat expliciet dat u de brander nooit langer moet laten branden dan 2 minuten. Brand de lamp langer dan vervliegt de alcohol en zal de werking van de brander niet verbeteren. Na 2 minuten zal de keramische brand steen van de brander al voldoende op temperatuur zijn om de geur te verspreiden en de bacteriën in de lucht te doen doden.

Op OnlinePakhuis is een ruim assortiment met Lampe Berger Branders te vinden die allen zijn voor zien van een duidelijke Lampe Berger Gebruiksaanwijzing. Deze zijn tevens makkelijk en SCHERP geprijsd. Dus ben je nog op zoek naar een nieuwe Lampe Berger brander voorzien van de Lampe Berger Gebruiksaanwijzing? Neem een kijkje op de productpagina van de Lampe Berger Branders of voor de Lampe Berger Vloeistoffen


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.