Hippe fietstassen? Bestaan ze?

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

fietstas

Fietstassen… Het is zo herkenbaar, een keurige man op leeftijd, rechtop fietsend en aan zijn bagage drager een nog nettere grijs/zwarte dubbele fietstas. Een beeld die de meeste mensen voor ogen krijgen zodra het onderwerp fietstassen aan bod komt. Maar tegenwoordig is het echt niet meer zo dat een fietstas een saaie grijze of zwarte kleur moet hebben, nee veel fabrikanten van fietstassen hebben een groot aanbod aan hippe fietstassen die de boel een heel stuk opvrolijken. Hippe fietstassen met prints van een koe tot aan hippe fietstassen die vrolijk gekleurde bloemen op de zijkant hebben staan. Een fietstas is tegenwoordig niet alleen handig maar ook zeker hip!

Maar welke fabrikanten zijn nou het meest geliefd bij de mensen? Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld bij de volgende hippe fietstassen!

Basil Fietstassen
Niet Verkeerd Fietstassen
Dubbele Fietstassen

Newlooxs fietstassen

De hippe fietstassen van Newlooxs zijn super hippe fietstassen met uiteenlopende prints. De hippe fietstassen van Newlooxs zijn stevig en voorzien van een extra reflecterende patch zodat je ook in de nacht opvalt! Alle tassen van Newlooxs zijn ruim en handig in gebruik. De fietstas is makkelijk te sluiten door de handige klip sluiting en de boodschappen kunnen er makkelijk in. Dit allemaal krijg je ook nog eens voor een lekker Hollands prijsje! Dus neem een kijkje bij de hippe fietstassen van Newlooxs!

Basil fietstassen

Ook een topper onder de hippe fietstassen zijn de fietstassen van Basil. Een fabrikant die zich heeft bewezen op deze markt en levert al jaren enkel hoge kwaliteit hippe fietstassen. Ze zijn makkelijk te monteren op uw bagagedrager en kunnen tot wel 5 kilogram per tas dragen. Dus kiest je voor een dubbele fietstas van Basil dan kun je tot wel 10 Kilogram met je fiets. Handig dus! Nooit meer met boodschappen tassen aan je stuur zwengelend de straat op. Nee kies de veilige en zeker zo hippe optie en kies voor een hippe fietstas van Basil!

U kunt de Basil fietstassen in een ruim assortiment verkrijgen bij OnlinePakhuis. Door de ruime keuze en de vele mogelijkheden zijn de Basil fietstassen een erg goede oplossing. De Basil fietstassen staan bekend om de praktische mogelijkheden die zij te bieden hebben. U kunt deze Basil fietstassen gemakkelijk aan uw fiets bevestigen. Het ruime assortiment Basil fietstassen zijn ook nog eens voorzien van een mooi design. De Basil fietstassen zijn dus zeker hip, functioneel en vooral erg praktisch. Met de Basil fietstassen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Deze fietstassen zijn voorzien van het beste materiaal. Een zeer goed merk in veel verschillende soorten die u gemakkelijk kunt bestellen op OnlinePakhuis. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw Basil fietstassen besteld, heeft u ze binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis. Genoeg redenen om vandaag nog een keuze te maken uit het ruime assortiment van de Basil fietstassen.

Urban Fietstassen

Urban fietstassen zijn stijlvolle Italiaanse fietstassen veelal handgemaakt en meestal van leer. Deze fietstassen zijn van uitmuntende kwaliteit en maken van u en uw fiets een waar fashion statement. Bent u op zoek naar een nieuwe fietstas? Neem een kijkje op OnlinePakhuis.nl en bekijk ons assortiment fietstassen.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.