UrbanSofa meubelen bij InHuis Interieur Breda

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Urban Sofa

Een UrbanSofa meubel kopen? Goede keus! Van banken tot fauteuils en van eettafels en eetkamerstoelen tot kleinmeubelen. Het voordeel van het duurzame merk UrbanSofa is dat alles volledig naar eigen wens te maken is. Met de meubelen van UrbanSofa kun jij dus zelf jouw favoriete model bank, fauteuil of eetkamertafel samenstellen. Huis Interieur Breda is al ruime tijd een trotse UrbanSofa dealer en zij helpen jou hier graag bij!

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bank of stoel, dan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Naast dat je kunt kiezen uit tal van verschillende opstellingen (tweezitsbank, enorme loungebank of een hoekbank) kun je ook je favoriete zitcomfort en zitdiepte bepalen. Ideaal voor mensen met korte of juist lange benen of voor wanneer je snel last hebt van je rug. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 200 verschillende meubelstoffen. Ideaal toch?

Populaire modellen banken van UrbanSofa zijn onder andere de UrbanSofa Firenca, UrbanSofa San Remo en UrbanSofa Lausanne. Ook heb je de mogelijkheid om een volledig elektrische sofa te laten maken. Met de Urban Sofa Auxerre kun je heerlijk relaxen door verschillende delen van de bank te voorzien van een recliner functie. Lekker met de voeten omhoog en je rug naar achter. Daarnaast kun je ook nog je telefoon of tablet opladen aan deze bank.

Verder heeft UrbanSofa een ruime collectie aan massief houten tafels en kleinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een eettafel, een tv-meubel of sidetable, alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de Live Edge eettafel en combineer deze met een Live Edge salontafel of tv-meubel. Zo voer je één stijl door in je woning en past alles perfect bij elkaar! Al het hout dat UrbanSofa gebruikt in haar meubelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en heeft altijd een duurzaamheidskeurmerk.

Met hun jarenlange expertise en ervaring in de meubelbranche kan InHuis Interieur jou als geen ander helpen met het samenstellen van jouw UrbanSofa meubel. Bezoek de showroom in de Veemarktstraat in Breda en laat je inspireren door alle meubelen en opties!


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.