Bruder speelgoed

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Bruder speelgoed

Bruder speelgoed staat voor waarheidsgetrouwe modellen van zeer hoge kwaliteit. Bruder speelgoed kan onderverdeeld worden in Bruder boerderij en landbouw, Bruder bosbouw, Bruder bouw en infra, Bruder hulpdiensten, Bruder sport en vrije tijd en Bruder verkeer en transport.

De meest populaire serie uit het Bruder speelgoed is Bruder bouw en infra. Binnen deze categorie vind je alle Bruder graafmachines, Bruder vrachtwagens, Bruder bulldozers en nog veel meer.

Binnen deze categorie zijn een aantal producten al jaren de favoriet van vele kinderen en ook volwassenen. Neem bijvoorbeeld de Bruder Scania R-serie Liebherr kraan. Deze vrachtwagen is gemaakt op een van van 1:16 en heeft een functionele kraan en licht en geluidseffecten.

Bruder scania r-serie

Een ander model binnen deze categorie van Bruder speelgoed is de Bruder CAT graafmachine. Ook dit model is gemaakt op een schaal van 1:16. Uiteraard is de graafarm volledig functioneel van deze Bruder graafmachine en heeft hij een cabine die 360 graden kan draaien.

Op de website Kuiper-Speelgoed.nl vind je alle Bruder speelgoed modellen. Neem eens een kijkje bij deze webwinkel of ga langs bij hun winkel in Koekange. De modellen van Bruder zijn altijd een geslaagd cadeau voor jong maar ook voor oud. Deze modellen worden vaak cadeau gedaan aan volwassenen die daadwerkelijk met 1 van de Bruder modellen werken.

Wel op zoek naar een cadeau maar iets heel anders dan de modellen van Bruder? Bekijk dan eens de Lampe Berger branders. Of op zoek naar een cadeau voor een creatieveling? Lees dan ons blog Schilderen met acrylverf.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.