Schildersezel, alle soorten verkrijgbaar bij Deva.nl

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

schildersezel

Een schildersezel kopen? Schildersezels zijn er in veel soorten en maten. Zo zijn er tafelezels, driepootezels, veldezels en atelierezels. Om de juiste schildersezel te kopen moet je eerst nagaan waar je jouw schildersezel wilt gebruiken, hoeveel ruimte je hebt, hoe intensief je hem gaat gebruiken en welke techniek je gebruikt.

Een tafelezel is bijvoorbeeld ideaal wanneer je niet heel veel ruimte hebt om je schildersezel neer te zetten. Maar ben je van plan veel buiten te schilderen dan is een Driepoot schildersezel weer slimmer om te kopen. Een Driepootezel kan je namelijk goed recht zetten op een ongelijke ondergrond. Dit zelfde geldt voor veldezels, dat is een schildersezel voor buiten. Schilder of teken je vooral binnen en heb je de ruimte dan is een atelierezel de beste keuze.

Uiteraard helpen de mensen bij Deva jou graag met het kiezen van de juiste schildersezel. Zij zijn tijdens openingstijden van de winkel altijd bereikbaar voor al jouw vragen. Klik hier voor de contactgegevens van Deva.

Acrylverf en olieverf zijn veel gebruikte verfsoorten. Wilt u leren schilderen met acrylverf, dan hebben wij hier ook een interessant blog over geschreven. In dit artikel gaan we verder met het maken van de juiste keuze schildersezel voor u.

De meest verkochte schildersezel is de schildersezel napoli. Dit is een stevige schildersezel die je kan plaatsen op een oppervlak van 52 cm bij 57 cm. Dit is erg compact voor een stevige atelierezel. Deze ezel is geschikt voor schildersdoeken tot 134 cm en je kan de ezel uitschuiven tot een maximale hoogte van 264 cm. Op die manier kan je heel goed bij alle plekken van jouw linnen schildersdoek of kantoen schildersdoek.

schildersezel napoli

Schilder je maar af en toe en wil je je schildersezel makkelijk op kunnen bergen? Dan is de driepoot schildersezel van La Palma de ideale oplossing. Deze schildersezel weegt slechts drie kg en is eenvoudig in te klappen en op te bergen. De schildersezel La Palma is nog steeds geschikt voor grote doeken tot maximaal 140 cm en is voorzien van een doekklem zodat je nog steeds een stabiele ondergrond hebt.

Schildersezel la palmaWe hopen dat we je met dit artikel een beetje wegwijs hebben kunnen maken in de verschillende schildersezels. Zoals we aan het begin van dit artikel aan hebben gegeven is het belangrijk om na te gaan hoe jij jouw schilders ezel wilt gebruiken, waar je hem wilt gebruiken en hoeveel ruimte je hebt. Weet je nog niet zeker welke schildersezel je wilt kopen? Of heb je nog vragen over schildersezels of andere vragen over bijvoorbeeld acrylverf of olieverf, stuur dan een mailtje naar Deva of bel ze even en ze helpen je heel graag verder met de keuze voor jouw ideale schildersezel.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.