Calorie arme snacks als verantwoord tussendoortje

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Calorie arme snacks als verantwoord tussendoortje

Een caloriearme snack en toch lekker. Bestaat dat? Jazeker, en het wordt tijd dat jij er kennis mee maakt! De heerlijke caloriearme snacks van Rocky Rice bevatten slechts 93 kcal. Dat is minder dan de helft van de calorieën die in bijvoorbeeld een Mars of Snicker zitten.

De caloriearme repen van Rocky Rice zijn gemaakt uit een basis van gepofte zilvervlies rijst en hebben vervolgens een heerlijk chocolade laagje gekregen. Uiteraard met chocolade gemaakt van cacao die voldoet aan de zeer strenge eisen van het Rainforest Alliance.

Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit.

Rainforest Alliance is een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten, die ecosystemen en mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, beschermt. Een belangrijk criterium is bescherming van het regenwoud en het welzijn en het inkomen van arbeiders.

Rainforest Alliance is een topkeurmerk vanwege hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid.

caloriearme snack

De repen van Rocky Rice zijn daarnaast ook nog eens Gluten vrij. Dus ideaal als caloriearme snack of verantwoord tussendoortje als je een Glutenintolerantie hebt. En door de basis van gepofte zilvervliesrijst bevatten de caloriearme repen van Rocky Rice ook nog een heel veel vezels, namelijk wel 4 gram vezels per 100 gram.

De caloriearme repen zijn er in verschillende smaken, waaronder de Rocky Rice melkchocolade, Rocky Rice strawberry, Rocky Rice raspberry, Rocky Rice coconut, Rocky Rice orange en de heerlijke en caloriearme Rocky Rice choco 70%.

De repen zijn te bestellen via de website van SlimmeShopper.nl en zijn verkrijgbaar in voordeelverpakkingen en per stuk. Dan kan je jouw eigen ideale mix samenstellen.

caloriearme chocolade

Onze favoriet is de Rocky Rice raspberry met een heerlijk laagje witte chocolade en slechts 93 kcal. Deze caloriearme reep met heerlijke witte chocolade en frambozen smaak is echt verrukkelijk. Maar stiekem zijn wij fan van alle caloriearme repen van Rocky Rice.

Rocky Rice

Ben je al overtuigd? Je moet deze heerlijke caloriearme repen echt eens geprobeerd hebben. Je mag jezelf ook weleens verwennen toch en hoe doe je dat beter dan met een verantwoorde snack die ook nog eens laag in calorieën is.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.