InHuis Interieur uit Breda

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

InHuis Interieur

InHuis Interieur, de woonwinkel uit Breda. InHuis Interieur verkoopt alles op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires & huisparfum. De showroom van InHuis Interieur is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Breda, de Veemarktstraat.

U vindt daar alles op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires & huisparfum in diverse woonstijlen van landelijk modern tot klassiek. Door de indeling van onze showroom krijgt u direct een indruk van hoe iets bij u thuis staat.

Iedere interieurwens is te realiseren met het maatwerk van InHuis Interieur. Of het nu gaat om een bank, kast of lampenkap op maat. Zij maken het voor u! Het assortiment meubelen bestaat naast het eigen label ook uit de bekende merken zoals o.a. Urban Sofa, Nouvion & Vetsak. Naast onze collectie meubelen vindt u ook een uitgebreide collectie huisparfum van de bekende merken Maison Berger, Culti Milano, Yankee Candle & Millifiori Milano.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.