OnlinePakhuis.nl gaat verder als Blog

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

OnlinePakhuis.nl is helaas gestopt als online winkelcentrum. Wij bedanken alle consumenten die wij in de afgelopen 10 jaar hebben mogen verwelkomen op OnlinePakhuis. En natuurlijk bedanken we ook alle winkeliers en ondernemers voor de leuke samenwerking de afgelopen jaren.

Kocht u altijd een specifiek product via OnlinePakhuis? Hieronder staat een overzicht van een aantal winkeliers en de producten die zij verkochten via OnlinePakhuis. U kunt de producten rechtstreeks bij deze winkels bestellen via hun eigen webshop.

Heeft u onlangs een bestelling geplaatst? En heeft u hier vragen over? Stuur dan een email naar: klantenservice@onlinepakhuis.nl of neem direct contact op met de verkoper van het product. U vindt deze contactgegevens op de bestelbevestiging die u via de email heeft ontvangen.

Alle bestellingen die zijn gedaan worden gewoon netjes geleverd door de winkels die de betreffende producten via OnlinePakhuis hebben verkocht. Wij zien hier de komende tijd ook nog gewoon op toe.

Ons blog vol tips, trends en adviezen blijft wel online. Heeft u zelf een winkel, webwinkel of maakt u zelf producten? Dan kunt u een blog bij ons online zetten. Neem hiervoor contact op via klantenservice@onlinepakhuis.nl


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.