Ray Ban Cats 5000 zonnebril

Gepubliceerd door OnlinePakhuis op

Ray Ban 4125

De Ray Ban Cats 5000, genoeg mensen struinen winkel na winkel af op zoek naar DIE bril, die ene bril die past, die lekker zit, niet te breed of te smal, de juiste kleur van het glas of montuur, hij moet anders zijn dan al die andere brillen, oftewel die ene bril die zegt wie jij bent. Eindelijk na al die tijd heb je hem! De Ray Ban Cats 5000. Een Ray Ban Cats 5000 (ook bekend als de Ray Ban 4125) zonnebril, niet alleen voor een goede bescherming maar ook zeker een fashion statement!

Ray Ban 4125
Bestel hem nu op OnlinePakhuis.nl
Ray Ban 4125 zwart
Bestel hem nu op OnlinePakhuis.nl

De mooiste modellen

De Ray Ban Cats 5000 is net iets anders dan al die andere zonnebrillen. Hij heeft een classic nonchalante look en is zeer in trek bij veel sterren en beroemdheden. De Ray Ban Cats 5000 is in veel verschillende kleuren monturen en glazen verkrijgbaar maar de volgende modellen zijn het best verkocht en het hoogst gewaardeerd.

De Ray Ban Cats 5000 grey is een echte klassieker met een grijs montuur en grijze degrade glazen. De glazen van de bril lopen van donker aan de bovenkant naar licht aan de onderkant. De glazen zijn natuurlijk voorzien van 100% UV bescherming zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gevaren van UV straling voor uw ogen. Met de Ray Ban Cats 5000 kunt u ook heel goed een boek lezen met de zonnebril op doordat de Ray Ban Cats 5000 is voorzien van de kenmerkende degrade glazen. De Ray Ban Cats staat ook wel bekend als de RB4125.

Ray Ban 4125
Ray Ban 4125

De Ray Ban Cats 5000 shiny Havanna is net iets anders dan zijn grijze broer. Het verschil is dat de Ray Ban Cats 5000 shiny Havana een bruin zwart gevlekt montuur heeft en bruine degrade glazen. Ook deze zonnebril heeft glazen met 100% UV bescherming.

Degrade, 100% UV beschermende glazen
De Ray Ban Cats 5000 is voorzien van de kenmerkende degrade glazen. Eerst worden de glazen van de Ray Ban Cats 5000 met gebruik van diamanten gereedschap uitgeslepen. Omdat Ray Ban deze manier van werken hanteert wordt vervorming van licht geminimaliseerd.  Vervolgens worden de glazen op een speciale manier gemaakt doormiddel van onderdompeling in speciale chemicaliën onder een hoog vacuum. Doormiddel van dit proces kunnen de dunne lagen oxiden om de lens hechten en verkrijgt het glas zijn kenmerkende vloeiende kleurovergang. Ook verzekerd dit proces dat de glazen twee keer meer bestand zijn tegen schokken dan andere glazen.  Natuurlijk zijn de glazen van de Ray Ban Cats 5000 100% UVA UVB schadelijk blauw licht werend. Dit betekent dat blauw licht tot 400 nanometer wordt tegen gehouden. Optimale bescherming dus voor de warme zomer dagen.

Glazen test
De glazen van de Ray Ban Cats 5000 worden uitgebreid getest en Ray Ban garandeert dan ook dat de glazen van de Ray Ban Cats 5000 twee keer meer bestand zijn tegen schokken dan andere zonnebril glazen. De test zelf wordt gedaan door een loden bal van een hoogte van 1.27 meter hoogte op de 1.8mm dikke glazen te laten vallen. Na deze test mogen de glazen geen scheuren deukjes of groeven hebben. Met de Ray Ban Cats 5000 bent u dus zeker dat deze jaren mee kan.


OnlinePakhuis

OnlinePakhuis, het Online Winkelcentrum met heel veel leuke winkels uit Nederland en België. Bestel met de zekerheden van OnlinePakhuis.